Tietoa meistä

NYAB-konserniin kuuluva Niskasen Maansiirto Oy on infrarakentamisen pitkän linjan asiantuntijayritys ja luotettu kumppani merkittävissä hankkeissa. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kunnat, valtio ja ELY-keskukset, joille teemme vaativia rakennus- ja erikoisrakennusprojekteja useimmiten kokonaisurakkana. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maarakennus, lyöntipaalutus, kaivannon tuentatyöt ja kunnallistekniikka.

Toimintamme kulmakivi on kautta aikain ollut luotettavuus ja joka projektin jälkeen tehtävän asiakaskyselyn erinomaiset tulokset puhuvat puolestaan. Luotettavuus antaa lisäarvoa asiakkaillemme, jotta heidän hankkeensa pääsevät etenemään sovitusti ja aikataulussa.

Luotettavuuden ja ammattitaitoisen henkilökunnan ohella vahvuutenamme on uudenaikainen kalusto, joka pidetään ennakoivasti kunnossa omalla korjaamolla. Edelläkävijänä hyödynnämme uusinta laitteistoa usein jo pilottivaiheessa.

Kaikkea tekemistämme ohjaa työn tekeminen tehokkaasti ja virheettömästi. Joka työ tehdään kerralla valmiiksi ja kerralla oikein. Näin olemme tehneet jo 74 vuoden ajan, vuodesta 1948.